Novi Sad
16.11.2011.
11:45
Novosadska policija nastavlja pojačanu kontrolu saobraćaja, pre svega prekršaja koje čine pešaci: prelaska kolovoza van pešačkog prelaza, prelaska na crveno ili uz korišćenje mobilnog telefona.
  • B

    17.11.2011 07:56
    Podivljali pešaci
    Ti pešaci stvaraju pravi haos po gradu!
    Eto pre par nedelja jedan je na pešačkom prelazu nasrnuo na smeđi opel. Još ni do dan danas nije otkriven, iako su kamere sve snimile.
    Opet, nešto ranije su dve žene, opet na pešakom prelazu iz čista mira nasrnule na BMW crnogorskih tablica. Đetići u BMW-u su se toliko uplašili da je jedan pobegao i do sad ga nisu našli.
    Ko nije razumeo, evo mu objašnjenje: pošto policija ne može ništa bahatim vozačima, pa ni onima što gaze ljude po gradu, 'ajde da malo istrenira strogoću na pešacima.
  • Bozidar

    17.11.2011 07:32
    @Jovan
    alal vera, nadam se da ces tako i decu uciti ako ih vec ne ucis. rdjo!
  • westica

    17.11.2011 00:44
    za Voju
    u tom slucaju pesak ima zeleno svetlo a vozac USLOVNO zeleno svetlo.Znaci ti kao vozac si taj koji treba da pazi cista logika !
  • nema deda mraza

    16.11.2011 21:08
    -
    prvo ih naucite da gledaju desno-levo ili levo- desno. kako god hoce, samo da pogledaju vec jednom na asfalt.

    neka brinu malo sami o svojoj bezbednosti

    i molim nazovi 'vozace' da ne lajkuju ovo.
    o njima tek ima sta a se ukuca
  • Voja

    16.11.2011 19:49
    Uslovno desno
    Još jedna od situacija dobro poznata svim vozačima. Skrećeš na uslovno desno i paziš i na kola sa leve strane i na pešake koji u niskom startu čekaju zeleno svetlo. Pešaci uglavnom njih 98% čim vidi zeleno naglo startuje na kolovoz zaboravljajući da pogleda u levu stranu i eto ti problema. Ima još dosta primera. Ali setite se davnih dana pre 30-ak godina, kada pešak pređe nepropisno ulicu, milicioner ga zaustavi, napiše kaznu i uz to još obavezan odlazak u auto školu da se nauči kako se prelazi ulica.
  • Jovan

    16.11.2011 19:41
    Pametan ovaj Bozidar, bilo bi steta da ga neko ne pokupi na crveno...
  • mb

    16.11.2011 17:32
    kada pocinje kontrola
    KORUMPIRANIH SAOBRACAJNIH POLICAJACA???

    Prvo njih treba iskoreniti, a onda poceti sa uvodjenjem reda! Dokle ce se svaki prekrsaj placati crvenim novcanicama koje se ubacuju na sediste policijskog automobila??? Do kada treba da dozvoljavamo takvu korupciju koja direktno ugrozava ljudske zivote jer razni ludaci prolaze nekaznjeno??? Saobracajna policija = leglo pohlepe i korupcije!
  • Bozidar

    16.11.2011 14:27
    @The Lalosh
    pa? u cemu je problem? prirodna selekcija. ne, negu cu da stojim kao budala ispred 4 metra kolovoza neprometne ulice samo zato sto je crveno, da me slucajno kuca iza grma ne bi scepao za nogu
  • The Lalosh

    16.11.2011 13:55
    @ Duchess of Shangay
    Tebi lakrdija, a onima koji voze nije baš do smeha kada:

    - dama u godinama potrči, sa pešačke staze direktno pod auto, onako ukoso, preko puta, jer pobogu autobus će joj pobeći!

    - gospođa nonšalantno gura kolica preko bulevara oslobođenja (van pešalkog naravno) sa opuštenim izrazom lica i bez žurbe dok automobili u svih 6 traka koče. "Gde ćeš ženo?!" - pita jedan. Ona odgovara: "Šta te boli k..ac! Gledaj svoja posla!".

    - Klinac nabio slušalice u uši, kapuljaču na glavu i bez ustručavanja i gledanja ladno preko ulice - staće oni valjda misli ili ne misli uopšte.

    - Faca sa ribom šeta na crveno i sve se nešto ljuti kada mu neko trubi jer mora da ga čeka. A tačno se videlo da je devojka htela da stane ali je on onako muževno povuče u fazonu "ja sam najjači, meni niko i ništa ne može!.

    Ima toga koliko hoćeš, a i groblja i bolnice su pune takvih.

    Kod futoške pijace, kod Arene, kod ž. stanice... sam samoubica do samoubice.
  • Duchess of Shangay

    16.11.2011 13:21
    Sve dok smem da citam novine dok prelazim...

    (Hahaha...kakva lakrdija!)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna